Aikaa jäljellä

tiistai 2. kesäkuuta 2015

Eilen kääntelin kämpässäni seinäkalenterit kesäkuun puolelle. Jämi Flyin kalenterista taas uusi pin up tyttö tervehti ja Uaz kalenterista söpö punapää Uazin penkiltä. Katsoin pysähtyneenä tuota punapäätä. Täysin tyhjä hetki, kunnes tajusin ettei reissun alkuun ollut enään kuin kaksi viikkoa. VOI HELVETTI! Kaksi viikkoa! Auton rengastuksen muuttaminen on pyörinyt mielessä. Kulutus laskisi. Vaan iso on investointikin. Varaosia pitäisi käydä Vähäkyrön velholta hakemassa. Support paidat joista viimeksi mainitsin saikin yllättävän ison suosion. Kiitos kaikille paidan hankkijoille. Niiden myötä rahoitamme ainakin Nort Cape:n vierailun. Ei turhaan pari iltaa istuttu kuvankäsittelyn ääressä. Pohtien vuosien jälkeen miten nämä vermeet toimii.



Auton rengastuksen muutos tosiaan. Kaikki originaalista 8.40-15 (215/90/15) isommat aiheuttaa korin korottamisen tarpeen. Eihän se ole kuin pari tuntia JOS kaikki onnistuu. Olisi kuitenkin joku muu koko parempi ihan rengasrikon varalta. Tosin noita vanhoja neuvostorenkaita on vielä yksi sarja varalle. Lisäksi autoon tarvisi ne virtapistokkeet. Täytyyhän meidän jotain saada jaettua teillekkin. Se tuleeko joku toooooodella hieno facebook sivu vai tämän blogin kautta? Se on hyvä kysymys tässä kohtaa. Jotain videotakin varmasti koitetaan värkätä.

Niin ja se kota. Se on käyty katsomassa miten pystyyn saadaan. Oikeastaan en voisi olla tyytyväisempi. Nopea ja helppo pystytys on tässä seurueessa erittäin iso asia. Lisäksi armeijan ylijäämä myymälän agrekaatti ostos loi uskoa tähän hommaan. Pieni salkku agrekaatti, jossa on 12V ulosotto 230V lisäksi. Voi varuiksi ladata vaikka auton akkua tai kylmentää kylmäkaappia. Lisäksi hyrräkela ison fisun narraamiseen on haettu. Siima pitäisi puolata tässä kunhan kerkeän. Makuupussia katselin josko olisin ihan uuden ostanut. Vaan taidan vielä kokeilla jo sadat tuhannet kilometrit rekassa mukanani kulkenut pussi kestäisi. Ihan vielä ei pitemmät ennusteet näytä kovin varmaksi miltä meidän keli näyttää jäämerellä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti